Op de Fiets

GPS navigatie huren voor op de fiets?

Er wordt wat afgefietst in de Lage Landen. Als jij ook zo kunt genieten van een fietstocht, wat is er dan mooier dan het ontdekken van nieuwe paden? Met onze apparaten beschik je over een fietscomputer die je de weg wijst en bovendien informeert over fietsprestaties. Wij verhuren ook aan grote groepen en onze instrumenten zijn net zo handig te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het skeeleren.

Wereldwijd wegwijs!
Onze oplossingen hebben kaarten voor alle landen, dus de fiets of mountainbike kan mee op vakantie. Het is mogelijk om fietsroutes van websites te downloaden en direct in onze navigatiesystemen te laden. Zo komen de mooiste tripjes binnen handbereik. Dat betekent méér fietsplezier terwijl je de GPS niet zelf in de hand hoeft te houden, want we leveren een handige fietssteun mee. Wel zo veilig.

Lees voor meer inspiratie ook ons blog 'Online Fiets routes plannen'.

Fietsen wordt nóg leuker met onze GPS'en:

  • De Garmin eTrex 20 en de Garmin Dakota 10 kunnen geleverd worden met gedetailleerde fietskaarten.
  • De Garmin eTrex 20 is onze favoriet als een kaart vereist is, maar de Garmin Dakota met touchscreen werkt ook uitstekend.
  • De Garmin eTrex 10 is uitermate geschikt voor fietstochten waar gedetailleerde tracks van zijn.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Tarievenoverzicht GPS fietspakketten

Hieronder vindt u een globaal overzicht van de tarieven van onze Fietsnavigatie pakketten. U kunt een verhuurperiode kiezen van maximaal 2 maanden. Als uw periode afwijkt van de hieronder getoonde tarieven dan wordt het tarief naar ratio berekend. Een voorbeeld: U huurt 12 dagen, dan zal het totaalbedrag uitkomen ergens tussen het week en het 2 weken tarief

  1-4 dagen 1 week 2 weken 1 maand 2 maanden
Garmin eTrex 10 - Fietspakket € 19 € 25 € 35 € 45 € 65
Garmin eTrex 20 - Fietspakket € 22 € 30 € 47 € 65 € 105
Garmin Dakota 10 - Fietspakket € 22 € 30 € 47 € 65 € 105
Extra's per fietspakket  
AA batterij (2x) € 2,50
GPX-bestand inladen € 4,50