GPS navigatie gebruiken tijdens een wandeltocht of geocaching?

"Hadden we dan toch bij die vorige afslag al rechtsaf moeten slaan?" Klinken dit soort vragen je bekend in de oren? Helaas is het zo dat veel beschrijvingen van wandelroutes niet helder zijn. Wie eenmaal de voordelen van onze GPS'en heeft ontdekt, zet geen stap meer zonder. Wandelen en hiken krijgen een nieuwe dimensie, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan bergtochten in ongerepte natuur tot een culturele stadswandeling. Voor de meest bijzondere plekjes kun je op websites als www.gpstracks.nl wandelroutes downloaden om deze vervolgens in onze GPS('en) te laden. Check ook onze uitrusting voor groepen.

Geocaching voor de avonturiers
Houd je van wat meer avontuur? Dan is de nieuwste outdoortrend echt iets voor jou: geocaching. Een aanrader voor zowel kinderen als volwassenen. Door coördinaten op te zoeken via websites, zoals www.geocaching.nl, en deze in te laden op onze apparaten, vind je de weg naar de verstopplaats van een soort schat. Wandelen wordt zo een belevenis. Stoer toch?


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.