Op de Weg

GPS navigatie huren voor in de auto

Heb je een mooie vakantie in een ver land in het verschiet? Of je nu met een auto of camper op verkenningstocht gaat, met onze navigatiesystemen hoef je niet bang te zijn om te verdwalen. Uiteraard staan de meest recente kaarten op onze GPS-modellen, zodat je niets van de prachtige omgeving hoeft te missen. De meest idyllische plekjes liggen met onze GPS-ontvangers met wereldwijde kaartdekking binnen bereik!

Goed voor je portemonnee
Als je een camper in Amerika huurt, dan is de prijs inclusief GPS vaak hoog. Maar door bij ons de navigatie te regelen, bespaar je enorm op kosten. Ook slim voor de zakenreiziger. Hier huur je voordelig!

Onze GPS'en wijzen perfect de weg:

De Garmin Nüvi en de TomTom Go zijn door ons geselecteerd als meest betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Op de TomTom Go kan jij zelf bepalen welke kaarten erop komen te staan. Door de Wi-Fi-ontvanger in het apparaat heb je geen computer meer nodig om een kaart op het navigatiesysteem te zetten. De Garmin Nüvi is een betrouwbaar navigatiesysteem en wordt standaard geleverd met de kaart van Europa. Wij kunnen elk land naar keuze voor je inladen op de Nüvi!

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Tarievenoverzicht Garmin Nüvi & TomTom Go 620

Hieronder vind je een globaal overzicht van de tarieven van onze autonavigatiesystemen. Je kunt een huurperiode kiezen van maximaal 2 maanden. Als jouw periode afwijkt van de hieronder getoonde tarieven dan wordt het tarief naar ratio berekend. Een voorbeeld: Je huurt 12 dagen, dan zal het totaalbedrag uitkomen ergens tussen het week en het 2 weken tarief

  1-4 dagen 1 week 2 weken 1 maand 2 maanden
Garmin Nüvi (Auto) € 15 € 20 € 35 € 50 € 80
TomTom Go 620 € 17,50 € 25 € 40 € 55 € 90
Extra's opties  
Voorprogrameren Favoriet Adres € 2,50
GPX-bestand omzetten naar kaartlaag in GPS € 4,50