Betalen & borgsom

Géén borgsom

Bij Navigatie-Verhuur.nl hebben wij er bewust voor gekozen om niet te werken met een borgsom. Wij vertrouwen erop dat jij als klant netjes met ons materiaal om gaat en ervoor zorgt dat deze ook weer netjes retour komt.

Betalen

Tsja, betalen moet ook gebeuren. Dat kan bij ons op maar liefst 7 manieren. Onze betaalproviders zijn Mollie, PayPal en de Rabobank (bij vooraf overmaken). Mollie en de Rabobank staan onder toezicht van de Nederlandsche Bank en zijn daarmee naar onze mening een veilige betaaloplossing.

BetaalwijzeBetaalkosten
iDEAL Gratis
Creditcard Gratis
Sofort Gratis
Bitcoin Gratis
Mistercash / Bancontact Gratis
Vooruitbetaling Gratis
PayPal Gratis


iDEAL

Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Creditcard

Bij Navigatie-Verhuur.nl zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Je mag ons op onze blauwe (en soms bruine of groene) ogen geloven, dat betaling hiermee veilig verloopt. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. 

Sofort

Betalen met Sofort, ja dat kan ook bij ons.

Ben je gewend om met Sofort te betalen, je kunt er bij ons ook mee betalen.

Bitcoin

Gewoon omdat het kan.

Heb je weinig vertrouwen in de banken of ben je gewoon aan het experimenteren met digitaal 'geld', je kunt er bij ons ook mee betalen.

Mistercash / Bancontact

Ook aan onze Belgische buren is gedacht.

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij Navigatie-Verhuur.nl voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Vooruitbetaling

Wanneer het jou uitkomt het bedrag zelf van tevoren overmaken.

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Navigatie-Verhuur.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Navigatie-Verhuur.nl
IBAN: NL11 RABO 0332 4994 64
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. 

PayPal

Bij Navigatie-Verhuuur.nl kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.