Bestellen

Online bestelling plaatsen bij Navigatie-Verhuur.nl

Winkelen en bestellen bij Navigatie-Verhuur.nl is heel eenvoudig. In drie stappen doorloop je de bestelling:

Stap 1: Ga naar de pagina van het navigatiesysteem dat je graag wilt huren.

Stap 2: Kies de gewenste huurperiode en de opties (sommige verplicht, sommige optioneel) en klik vervolgens onderaan op 'Nu huren'. Je ziet dan rechtsboven naast het woord 'huurmandje' het getal verschijnen wat overeenkomt met je toevoegde producten. Als je met de muiscursor hierop gaat staan en met je linkermuisknop hierop klikt dan zie je de inhoud van je huurmandje verschijnen en kun je indien gewenst een artikel verwijderen. Je ziet nu een overzicht van je bestelling.

Stap 3: Ben je klaar met huren/winkelen? Klik dan rechtsboven op "Doorgaan naar kassa". Indien je voor het eerst bestelt bij Navigatie-Verhuur.nl vul je jouw gegevens in en kies je een wachtwoord. Bewaar deze gegevens goed, ze kunnen van pas komen bij het volgen van je bestelling. Ben je al klant bij Navigatie-Verhuur.nl? Log dan eenvoudig in met je e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kun je kiezen of je jouw bestelling op het opgegeven adres of op een ander adres wilt laten bezorgen, daarnaast is het mogelijk om voor levering bij een pakketshop te kiezen

Wil je nog meer huren ga dan gerust je gang, je kunt altijd later nog je bestelling afronden via de link 'huurmandje' rechtsbovenaan de pagina.

Stap 4: Klik op de knop "Bestelling afronden". Je wordt nu doorverwezen naar de beveiligde pagina van de gekozen betaalmethode. Onze betaalproviders zijn Mollie en PayPal. Hier kun je de betaling voldoen. Je wordt daarna teruggestuurd naar onze website en ontvangt een orderbevestiging in je e-mail.

Bestelling wijzigen
Helaas is het technisch niet mogelijk om in een reeds geplaatste order zelf een wijziging aan te brengen. Als de leverdatum verder weg is dan 1 werkdag en je wilt bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Je order zal worden verstuurd zoals deze zijn beschreven in jouw order bevestiging.

Bestelling annuleren
Je kunt uw bestelling kosteloos annuleren vanaf 6 weken voor ingang van de huurperiode.

Bij annulering tot 6 weken voor ingang van de huurperiode ben je maximaal 35% van de overeengekomen totaalprijs aan Navigatie-Verhuur.nl verschuldigd,
Bij annulering tot 4 weken voor ingang van de huurperiode ben je 50% van de overeengekomen totaalprijs aan Navigatie-Verhuur.nl verschuldigd,
Bij annulering tot 2 weken voor ingang van de huurperiode ben je 75% van de overeengekomen totaalprijs aan Navigatie-Verhuur.nl verschuldigd,
Bij annulering na deze termijn kan niet meer tot restitutie worden overgegaan en ben je de overeengekomen totaalprijs verschuldigd.

Annuleren kun je doen met een telefoontje of per e-mail.

Bestelling afgebroken
Wanneer je de bestelling hebt afgebroken nadat je je adres gegevens hebt ingevoerd en voordat je de betaling hebt overgemaakt, kan het soms voorkomen dat je toch een orderbevestiging per e-mail ontvangt. Aangezien de betaling nog niet voldaan is, zal deze order automatisch komen te vervallen en niet verstuurd worden. Om alsnog de order thuis te krijgen, zal de bestelling opnieuw geplaatst moeten worden.

Orderbevestiging
Na het plaatsen van je order ontvang je direct per e-mail een orderbevestiging. Wij raden je aan om alle gegevens te controleren. Mocht er een fout in staan, dan raden wij je aan dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Wij zullen dan nagaan of we nog een correctie kunnen toepassen.

Geen order bevestiging ontvangen
Door de volgende oorzaken kan het voorkomen dat je geen orderbevestiging heeft ontvangen:
- Het e-mailadres is onjuist ingevoerd tijdens het plaatsen van de bestelling.
- De orderbevestiging is terecht gekomen in jouw ongewenste e-mail map (spam).
- De mailbox is vol.

Mocht het bovenstaande niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Meerdere stuks van een artikel bestellen.
Wanneer het aantal van een artikel niet opgehoogd kan worden in het huurmandje, dan betekent dit dat er van het artikel niet voldoende voorraad meer is. Neem voor de zekerheid dan even contact met ons op, soms kan de werkelijke voorraad afwijken van de online voorraad.

Zijn mijn gegevens veilig?
Zodra je op Navigatie-Verhuur.nl komt, is je verbinding beveiligd via SSL, dit betekent dat er een beveiligde verbinding is gemaakt tussen jouw computer en Navigatie-Verhuur.nl. Beveiligde verbindingen kun je herkennen aan https in de URL-balk (de webadres-balk) en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk van je browser.

Wij gaan verder erg zorgvuldig om met de veiligheid van uw gegevens, zo worden onze servers regelmatig geaudit en up to date gehouden.

Afleveren bij pakketshop
Laat je bestelling afleveren bij een pakketshop bij jouw in de buurt!

Navigatie-Verhuur.nl biedt de mogelijkheid om je bestelling te laten leveren bij een DPD parcelshop naar keuze. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je een e-mail. Zo hoef je niet thuis te blijven wachten op de koerier.

Verzendkosten
Ongeacht de hoeveelheid GPS-en die u besteld zijn de verzend- en retourname kosten 15 euro als je kiest voor levering aan huis of bedrijf.
Kies je voor levering en retourname via een DPD parcelshop dan zijn de kosten totaal 12,50 euro.

Pakket ontvangen
Je pakket wordt bezorgd door DPD of UPS. Mocht je niet thuis zijn op het tijdstip van de bezorging dan wordt het pakket mogelijk bij de buren aangeboden. Mocht DPD / UPS het pakket nergens kunnen aanbieden, dan zullen zij nog 1 tot 3 keer opnieuw proberen om het pakket aan te bieden. In dit geval wordt er ook een briefje achtergelaten. Mocht het uiteindelijk niet lukken om het pakket af te leveren, dan zal het pakket retour worden gezonden naar ons magazijn. Tijdelijk is het tevens mogelijk dat zij het pakket naar een DPD terminal sturen, u ontvangt hier dan een bericht over.

Het komt een enkele keer voor dat DPD / UPS het pakket bij buren afgeeft, maar geen briefje bij de geadresseerde achterlaat. Wij vragen je om eerst contact op te nemen met je naaste buren wanneer je het pakket nog niet hebt ontvangen. Wanneer de buren het pakket niet hebben aangenomen gaan wij graag voor je na wat de status is van het pakket.

Buitenland
Navigatie-Verhuur.nl bezorgt niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg.
In sommige gevallen zullen de verzendkosten hiervoor afwijken van de genoemde tarieven.

Ander afleveradres
Overdag niet thuis en liever je pakket op een ander adres laten afleveren? Dat is geen enkel probleem! In het bestelproces kun je elk gewenst afleveradres invullen.